Ga naar de hoofdcontent
Verkoop 2024/25 is gestart voor Vrienden en Keys-leden. Boek nu& word Vriend.
Logo Concertgebouw Brugge
Logo Concertgebouw Brugge

Arrangementen en events op maat

Arrangementen

Een stijlvolle avond uit beleven met klanten, collega’s of vrienden, dat kan perfect in het Concertgebouw. Geniet van een concert of dansvoorstelling, voorafgegaan of gevolgd door een privé-receptie, walking dinner of exclusief diner in een van onze unieke zalen met uitzicht op de Brugse binnenstad.

Het Concertgebouw biedt formules aan op maat om jouw genodigden een onvergetelijke avond te bezorgen. Vraag naar de beschikbaarheid van de voorstelling die je het meest aanspreekt of neem contact op en wij bekijken samen met je de geknipte invulling voor jouw publiek.

Binnen jouw arrangement bieden we je alvast de volgende mogelijkheden:

  • Tickets met groepskorting voor een voorstelling of concert naar keuze. Bekijk ons programma en vraag naar de beschikbaarheid van de voorstelling die jou het meest aanspreekt.  
  • Persoonlijk onthaal en vestiaire
  • Programmaboekje van de voorstelling
  • Begeleiding van je genodigden door hosts
  • Parkingticket
  • Catering: receptie- of dinerformule verzorgd door een van onze  kwaliteitscateraars of Concertgebouwcafé

Wij tippen je graag deze voorstellingen

Onze website bevat zowel voorstellingen van het Concertgebouw als van derden. De voorstellingen van derden worden gecommuniceerd onder de noemer ‘Te gast in het Concertgebouw’.

Meer info

Events op maat

Concert, huwelijk, bedrijfsevent, congres, vergadering … Voor elke type event bieden wij een brede waaier aan mogelijkheden, afgestemd op jouw wensen en budget. Voor de catering kan je steeds vertrouwen op een van onze preferentiële cateraars.

Contacteer ons

Pagina inhoud